UN Women + Uber = Viziune pentru egalitate

În 1995, lideri din întreaga lume au urmat apelul Națiunilor Unite și s-au adunat la Beijing pentru a realiza un plan fără precedent, menit să promoveze egalitatea dintre femei și bărbați și să dea putere femeilor de pretutindeni.Astăzi, la aniversarea a 20 de ani de la Declarația de la Beijing, suntem mândri să anunțăm comunității Uber că pornim într-o nouă inițiativă globală alături de UN Women, cu scopul de a spori oportunitățile economice pentru femei. Parte a angajamentului Uber în această inițiativă este să genereze 1.000.000 de locuri de muncă pentru femei, ca șoferi pe platforma Uber, până în 2020.

Astăzi, UN Women și Uber lansează un parteneriat de a lucra împreună în întreaga lume, pentru a atinge o viziune comună de egalitate și putere pentru femei.Ne propunem să investim în programe pe termen lung în comunitățile locale unde trăim și unde lucrăm – Uber se angajează să genereze 1.000.000 de locuri de muncă pentru femei la nivel global, pe platforma Uber, până în 2020.

Ia parte la această conversație și ajută la promovarea misiunii de dezvoltare economică a UN Women.

Această misiune importantă poate fi îndeplinită doar când toate femeile vor avea acces direct la oportunități echitabile și sigure de a câștiga un venit. Ne dorim un parteneriat prin care UN Women și Uber să ofere mai mult acces la astfel de oportunități în toată lumea.

Vom reveni cu noutăți legate de această inițiativă.

Cu sinceritate,
Phumzile Mlambo-Ngcuka
Executive Director, UN Women
Travis Kalanick
CEO, Uber