UN Women + Uber = Visio tasa-arvosta

Vuonna 1995 maailman johtajat kokoontuivat YK:n kokoukseen Pekingiin edistääkseen sukupuolten tasa-arvoistamista ja naisten voimaannuttamista kaikkialla maailmassa.

Tänään Pekingin julistuksen 20-vuotispäivänä voimme ylpeinä kertoa Uber-yhteisölle uudesta maailmanlaajuisesta yhteistyöstä UN Womenin kanssa, jonka tavoitteena on lisätä naisten toimeentulomahdollisuuksia. Osana tätä tavoitetta Uber sitoutuu luomaan miljoona työpaikkaa naisille kuljettajina vuoteen 2020 mennessä.

UN Women ja Uber lanseeraavat tänään yhteistyön, joka tähtää kohti yhteistä visiota tasa-arvoisuudesta ja naisten voimaannuttamisesta.

Investoimme pitkäaikaiseen yhteistyöhön paikallisissa yhteisöissä, sillä Uber sitoutuu luomaan miljoona työpaikkaa naisille maailmanlaajuisesti vuoteen 2020 mennessä.

Liity keskusteluun ja varmista, että UN Women organisaation missio tulee kuulluksi.

Pystymme saavuttamaan tämän mission vain silloin, kun kaikilla naisilla on mahdollisuus turvattuun ja tasa-arvoiseen toimeentuloon. Odotamme innolla, että UN Womenin ja Uberin yhteistyö avaa enemmän tämän tyyppisiä mahdollisuuksia maailmanlaajuisesti.

Tiedotamme yhteistyön etenemisestä, joten pysythän kuulolla.

Terveisin,

Phumzile Mlambo-Ngcuka
Executive Director, UN Women
Travis Kalanick
CEO, Uber