UN Women + Uber = Jövőkép az Egyenlőségért

1995-ben a Világ vezetői eleget téve az ENSZ hívásának összegyűltek Pekingben, hogy előkészítesenek, egy akkoriban még példátlannak számító tervezetet, mely garantálja a nők egyenjogúságát bárhol és bármikor.

Ma a Pekingi Nyilatkozat huszadik évfordulóján büszkén jelenthetjük be az Uber Közösség számára, hogy a UN Women szervezetével karöltve egy új együttműködést indítunk el aminek a célja az, hogy a lehető legtöbb gazdasági lehetőséget biztosítsuk a nők számára. A cél iránti elkötelezettségünk részeként pedig, mi, mint Uber 1,000,000 munkalehetőséget fogunk teremteni a nők számára az Uber platformján 2020-ig bezárólag.

A mai naptól a UN Women és az Uber egy közös együttműködést indít világszerte, a nők egyenjogúságának elősegítésének érdekében.

Hosszútávú programokba szándékozunk befekteni, helyi közösségi szinteken, ahol mi is élünk és dolgozunk. A cél iránti elkötelezettségünk részeként pedig, mi, mint Uber 1,000,000 autóspartneri lehetőséget fogunk teremteni a nők számára az Uber platformján 2020-ig bezárólag.

Csatlakozz az eszmecseréhez és segíts abban, hogy a UN Women egyik legfontosabb gazdasági küldetését a világ összes részén megismerhessék.

Ez a fontos küldetés akkor valósítható meg, ha minden nőnek közvetlen és biztonságos hozzáférése van az igazságos jövedelemszerzési lehetőségekhez. Alig vártuk már ezt az együttműködést, ahol a UN Women és az Uber a lehető legkönnyebb elérhetőséget igyekszik majd biztosítani világszerte ezekhez a lehetőségekhez.

Maradj velünk, kísérd figyelemmel friss információinkat és erőfeszítéseinket.

Tisztelettel,

Phumzile Mlambo-Ngcuka
Executive Director, UN Women
Travis Kalanick
CEO, Uber

Featured articles

5 Times You’ll Need To Order UberEATS This Semester

Whether you’re a freshman or a senior headed back to campus this fall, one thing is certain—you’ll need to eat. And there is nothing worse than being limited to questionable cafeteria food or taking a chance on expired leftovers in the back of the fridge. The best news? UberEATS is expanding to 30+ major college campuses by the end of the year, from Penn State to LSU to Boise State. Since we want you to focus on what you love about college and not worry about your next meal, we’re predicting the 5 times you’ll need to order UberEATS this semester.

Get a Taste of the World: UberEATS is in 100+ Cities

We are excited to surpass the 100th city mark by welcoming two Brazilian cities, Rio de Janeiro and Belo Horizonte, to the UberEATS family. From Atlanta to Warsaw, people have truly embraced this easy and reliable way to discover the food they love at the push of a button. Whether that’s an Indian inspired samosa, a good old-fashioned American burger or Vietnamese pho, people in 27 countries are using UberEATS to get a taste of the world’s flavors at the push of a button.

Uber for Business now makes it easy to give your customers a ride

We’re excited to expand the Uber for Business platform beyond business travel, to include a world-class customer transportation solution, Uber Central. With Uber Central, organizations of all shapes and sizes can now easily provide on-demand, door-to-door transportation for their customers, clients, and guests.