UN Women + Uber = Jövőkép az Egyenlőségért

1995-ben a Világ vezetői eleget téve az ENSZ hívásának összegyűltek Pekingben, hogy előkészítesenek, egy akkoriban még példátlannak számító tervezetet, mely garantálja a nők egyenjogúságát bárhol és bármikor.

Ma a Pekingi Nyilatkozat huszadik évfordulóján büszkén jelenthetjük be az Uber Közösség számára, hogy a UN Women szervezetével karöltve egy új együttműködést indítunk el aminek a célja az, hogy a lehető legtöbb gazdasági lehetőséget biztosítsuk a nők számára. A cél iránti elkötelezettségünk részeként pedig, mi, mint Uber 1,000,000 munkalehetőséget fogunk teremteni a nők számára az Uber platformján 2020-ig bezárólag.

A mai naptól a UN Women és az Uber egy közös együttműködést indít világszerte, a nők egyenjogúságának elősegítésének érdekében.

Hosszútávú programokba szándékozunk befekteni, helyi közösségi szinteken, ahol mi is élünk és dolgozunk. A cél iránti elkötelezettségünk részeként pedig, mi, mint Uber 1,000,000 autóspartneri lehetőséget fogunk teremteni a nők számára az Uber platformján 2020-ig bezárólag.

Csatlakozz az eszmecseréhez és segíts abban, hogy a UN Women egyik legfontosabb gazdasági küldetését a világ összes részén megismerhessék.

Ez a fontos küldetés akkor valósítható meg, ha minden nőnek közvetlen és biztonságos hozzáférése van az igazságos jövedelemszerzési lehetőségekhez. Alig vártuk már ezt az együttműködést, ahol a UN Women és az Uber a lehető legkönnyebb elérhetőséget igyekszik majd biztosítani világszerte ezekhez a lehetőségekhez.

Maradj velünk, kísérd figyelemmel friss információinkat és erőfeszítéseinket.

Tisztelettel,

Phumzile Mlambo-Ngcuka
Executive Director, UN Women
Travis Kalanick
CEO, Uber