The Uber Cup: Destination Rio

UberCup-Dutch-Blog


We sturen 7 van de beste chauffeurs van over de hele wereld naar Brazilië

Deze zomer vindt het gaafste evenement van de wereld plaats in het prachtige Rio de Janeiro. De hele wereld maakt zich klaar om naar het grootste voetbaltoernooi te kijken en Uber wil dat jij daar bij kan zijn.

Wereldwijd werken chauffeurs elke dag hard om mensen veilig, comfortabel en efficient door de de steden te vervoeren. Om onze toegewijde chauffeurs te bedanken, sturen wij 7 van onze beste chauffeurs naar Brazilië.

De Uber Cup-reis is inclusief:

  • 2x Retourtickets naar Rio de Janeiro met United Airlines
  • 7 dagen en 6 nachten accommodatie
  • Andere leuke extras!
  • Mogelijkheid om de WK finale te zien

Hoe kan ik winnen

Als chauffeur die met Uber werkt, kan je automatisch meedoen om de Uber Cup te winnen. Om mee te doen, hoef je alleen maar te doen wat je altijd al als de beste doet…rijden!

Rijd vroeg. Rijd vaak. Rijd goed.

Chauffeurs verdienen punten tussen vrijdag 6 juni en zondag 22 juni als ze met Uber rijden. Chauffeurs scoren punten voor elke 5-sterren en 4-sterren rit (5-sterren ritten leveren meer punten op) en voor elk uur (60 minuten) dat je bent ingelogd (met een maximum van 10 uur per dag).


De chauffeur met de hoogste score in elke regio wint de Uber Cup.

Hoe kan ik meedoen?

Chauffeurs doen automatisch mee met de competitie. Om te winnen moeten chauffeurs aan de volgende voorwaarden voldoende tijdens de competitie:

  • Gemiddelde rating van 4.8 sterren of hoger.
  • Acceptance rate van 50% of hoger.
  • Voldoen aan alle standaard voorwaarden om met Uber te rijden.

Bovendien, om de Uber Cup reis te winnen, moeten chauffeurs over de benodigde reisdocumenten beschikken om naar Brazilie te reizen. Kijk hier dus goed welke reisdocumenten nodig zijn per land ( = land van jouw nationaliteit).

Laat je vrienden ook meedoen

Ken je chauffeurs die al met Uber werken? Top! Vertel ze over de competitie en laat ze beloven dat ze jou meenemen als ze winnen.

Drive on!


Geen aankoop nodig. De volledige Voorwaardens en Condities, inclusief welke landen en staten in welke Uber Cup competitie regio vallen, zijn hier te vinden.