Genvägen till mötet, middagen eller flyget!

När du eller sällskapet behöver vara någonstans räknas varje minut. Att leta fram en adress, kopiera och klistra in den i Uber-appen hjälper dig inte riktigt hela vägen fram. Nu kan du boka Ubern till mötet ännu smidigare med vår “Calendar Shortcuts” funktion.

Delad glädje är nu dubbel glädje!

Delad glädje är nu dubbel glädje! Nu dubblar vi summan du får för varje vän du bjuder in till Uber. Bjud in dina vänner att testa oss innan den 15 mars.

UberSERENADE: Livemusik on-demand

Det är inte helt enkelt att hitta rätt sätt att berätta hur mycket man tycker om någon på Alla hjärtans dag. Förväntningarna är skyhöga och att hitta ett spännande sätt att vara romantisk on-demand är långt ifrån enkelt. Vi hjälper dig!

Jobba med oss!

Uber Sverige fortsätter att växa så det knakar. Nu letar vi fler talanger till vårt Stockholmskontor, där vi expanderar, bygger nytt och flyttar in i vår. Är du en av våra kommande fantastiska kollegor?

Gratis julgran med ett knapptryck

Att ha en julgran är verkligen magiskt men att få den hem är en helt annan sak. Med UberGRAN vill vi skapa julkänsla med ett enkelt knapptryck. Lördagen den 17 december erbjuder gratis ekologisk julgran on-demand i Stockholm, Göteborg och Malmö. Först till kvarn! 😉

UberGIVING: Tillsammans gör vi skillnad

Med årets UberGIVING vill vi göra det enklare att engagera sig i en mer öppen och välkomnande stad för våra nyanlända. Gör skillnad du också, boka UberWELCOME nu på lördag den 10 december.

Uber Stockholm blir större

Stockholm, ni ville ha mer utrymme och fler platser, vi har lyssnat! Från och med torsdag kl 15.00 har vi en lösning för att ta ditt sällskap från hemmafesten till krogen, för att få hem dina möbler från IKEA, eller för att ta hela familjen till flygplatsen.

Hungrig? Nu lanserar vi UberEATS!

Stockholm, vi har kokat ihop något helt nytt – en app som gör det lika enkelt att få tag i fantastisk och vällagad mat som att få tag i en bil för din nästa resa – den heter UberEATS. Med start i dag 26 oktober kl 11.00 kan du beställa mat.

Game, Set, Match!

I helgen startade IF Stockholm Open på Kungliga Tennishallen. Det starka startfältet med stjärnor som Juan Martin del Potro, Gael Monfils och Grigor Dimitrov. Missa inte hemmafavoriterna Elias och Mikael Ymer. Nu har du chansen att fånga biljetter till söndagens final!

Flygbiljetter fixade. Väskorna packade. Resan förbokad.

Idag lanserar vi förbokade resor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med bara några knapptryck kan du nu förboka din resa från 15 minuter till 30 dagar i förväg och njuta av känslan av att veta att din Uber väntar på dig när du behöver den, i god tid.