Smarta tips inför Valborgshelgen!

Välkommen, välkommen, härliga vår! Nu har snart de sista spåren av vintern sopats bort, det är ljusare ute och trottoarerna är torra – äntligen! Här kommer några tips på hur du på det säkraste och smidigaste sättet tar dig runt i staden under långhelgen.

Genvägen till mötet, middagen eller flyget!

När du eller sällskapet behöver vara någonstans räknas varje minut. Att leta fram en adress, kopiera och klistra in den i Uber-appen hjälper dig inte riktigt hela vägen fram. Nu kan du boka Ubern till mötet ännu smidigare med vår “Calendar Shortcuts” funktion.

Delad glädje är nu dubbel glädje!

Delad glädje är nu dubbel glädje! Nu dubblar vi summan du får för varje vän du bjuder in till Uber. Bjud in dina vänner att testa oss innan den 15 mars.

Gratis julgran med ett knapptryck

Att ha en julgran är verkligen magiskt men att få den hem är en helt annan sak. Med UberGRAN vill vi skapa julkänsla med ett enkelt knapptryck. Lördagen den 17 december erbjuder gratis ekologisk julgran on-demand i Stockholm, Göteborg och Malmö. Först till kvarn! 😉

UberGIVING: Tillsammans gör vi skillnad

Med årets UberGIVING vill vi göra det enklare att engagera sig i en mer öppen och välkomnande stad för våra nyanlända. Gör skillnad du också, boka UberWELCOME nu på lördag den 10 december.

Spela dina kort rätt under Halloween

I nattens mörker är ljuset det enda som kan guida dig rätt. All kraft ligger i dina händer. Men innan du beställer en Uber bör du veta hur din framtid ser ut. Vi förutspår att efterfrågan kommer vara högre än vanligt hela helgen. Vi rekommenderar att du läser dina kort innan du ger dig ut […]

Flygbiljetter fixade. Väskorna packade. Resan förbokad.

Idag lanserar vi förbokade resor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med bara några knapptryck kan du nu förboka din resa från 15 minuter till 30 dagar i förväg och njuta av känslan av att veta att din Uber väntar på dig när du behöver den, i god tid.

UberChopper x Big Slap

Vi på Uber älskar musik! Därför är vi glada över att ha teamat upp med Avicii inför hans sista Sverigespelning och södra Sveriges största housefestival Big Slap.

Vinn biljetter till Big Slap och Avicii

Boka Big Slap-bilen i Uber-appen från kl 14.00 och du har du chansen att biljetter till kvällens Avicii spelning eller morgondagens Big Slap festival.

Steve Angello!

På lördag har du chansen att hänga med Steve Angello! En lycklig vinnare får tillsammans med en vän träffa Steve Angello backstage innan han avslutar årets upplaga av Big Slap.