Genvägen till mötet, middagen eller flyget!

När du eller sällskapet behöver vara någonstans räknas varje minut. Att leta fram en adress, kopiera och klistra in den i Uber-appen hjälper dig inte riktigt hela vägen fram. Nu kan du boka Ubern till mötet ännu smidigare med vår “Calendar Shortcuts” funktion.

Delad glädje är nu dubbel glädje!

Delad glädje är nu dubbel glädje! Nu dubblar vi summan du får för varje vän du bjuder in till Uber. Bjud in dina vänner att testa oss innan den 15 mars.

UberSERENADE: Livemusik on-demand

Det är inte helt enkelt att hitta rätt sätt att berätta hur mycket man tycker om någon på Alla hjärtans dag. Förväntningarna är skyhöga och att hitta ett spännande sätt att vara romantisk on-demand är långt ifrån enkelt. Vi hjälper dig!

Gratis julgran med ett knapptryck

Att ha en julgran är verkligen magiskt men att få den hem är en helt annan sak. Med UberGRAN vill vi skapa julkänsla med ett enkelt knapptryck. Lördagen den 17 december erbjuder gratis ekologisk julgran on-demand i Stockholm, Göteborg och Malmö. Först till kvarn! 😉

UberGIVING: Tillsammans gör vi skillnad

Med årets UberGIVING vill vi göra det enklare att engagera sig i en mer öppen och välkomnande stad för våra nyanlända. Gör skillnad du också, boka UberWELCOME nu på lördag den 10 december.

Spela dina kort rätt under Halloween

I nattens mörker är ljuset det enda som kan guida dig rätt. All kraft ligger i dina händer. Men innan du beställer en Uber bör du veta hur din framtid ser ut. Vi förutspår att efterfrågan kommer vara högre än vanligt hela helgen. Vi rekommenderar att du läser dina kort innan du ger dig ut […]

Gillade du uberPOP? Testa uberPOD!

Vi jobbar ständigt på att förnya oss och våra produkter och vi är stolta över att nu kunna låta er testa något nytt i ett tidsbegränsat försök.

Flygbiljetter fixade. Väskorna packade. Resan förbokad.

Idag lanserar vi förbokade resor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med bara några knapptryck kan du nu förboka din resa från 15 minuter till 30 dagar i förväg och njuta av känslan av att veta att din Uber väntar på dig när du behöver den, i god tid.

Smarta tips för helgen!

Vi förväntar oss högt tryck på Uber app:en i Göteborg den här helgen och det kan medföra att priset för en resa blir högre än vanligt. För att möjliggöra att det alltid finns lediga bilar har vi dynamisk prissättning. När antalet lediga bilar går ned i takt med att efterfrågan går upp, höjs priset stegvis […]

UberPITCH Sverige – Så här fungerar det

Har du en fantastisk affärsidé och vill få kontakt med en ledande investerare, men är osäker på hur du ska gå tillväga? Nu kan du sluta fundera på saken. Uber har tillsammans med EQT Ventures skapat en unik pitch-möjlighet som bara är ett knapptryck bort.