UberEATS – Våra tankar om nästa generations matleveranser i Stockholm

Nu när vår tjänst har varit tillgänglig i Stockholm under några månader vill vi dela våra tankar om hur vi ser på vår tjänst, kurirer och vår framtid i Stockh

Smarta tips inför Valborgshelgen!

Välkommen, välkommen, härliga vår! Nu har snart de sista spåren av vintern sopats bort, det är ljusare ute och trottoarerna är torra – äntligen! Här kommer några tips på hur du på det säkraste och smidigaste sättet tar dig runt i staden under långhelgen.

Jobba med oss!

Uber Sverige fortsätter att växa så det knakar. Nu letar vi fler talanger till vårt Stockholmskontor, där vi expanderar, bygger nytt och flyttar in i vår. Är du en av våra kommande fantastiska kollegor?

Nu satsar vi på Arlanda!

Uber växer så det knakar och det gör även våra resor till och från Arlanda. Ett ökat intresse från både svenska och internationella användare gör att vi kan investera i att skapa en högre tillgänglighet som ger både kortare väntetider och möjlighet till ett lägre pris.

IFK Göteborg x Uber

Vi kan nu stolt berätta att Uber är officiell partner till IFK Göteborg. Under säsongen 2017 kommer vi förenkla transporten till och från Gamla Ullevi. Detta firar vi med en tävling!

Genvägen till mötet, middagen eller flyget!

När du eller sällskapet behöver vara någonstans räknas varje minut. Att leta fram en adress, kopiera och klistra in den i Uber-appen hjälper dig inte riktigt hela vägen fram. Nu kan du boka Ubern till mötet ännu smidigare med vår “Calendar Shortcuts” funktion.

Delad glädje är nu dubbel glädje!

Delad glädje är nu dubbel glädje! Nu dubblar vi summan du får för varje vän du bjuder in till Uber. Bjud in dina vänner att testa oss innan den 15 mars.

UberSERENADE: Livemusik on-demand

Det är inte helt enkelt att hitta rätt sätt att berätta hur mycket man tycker om någon på Alla hjärtans dag. Förväntningarna är skyhöga och att hitta ett spännande sätt att vara romantisk on-demand är långt ifrån enkelt. Vi hjälper dig!

Gratis julgran med ett knapptryck

Att ha en julgran är verkligen magiskt men att få den hem är en helt annan sak. Med UberGRAN vill vi skapa julkänsla med ett enkelt knapptryck. Lördagen den 17 december erbjuder gratis ekologisk julgran on-demand i Stockholm, Göteborg och Malmö. Först till kvarn! 😉

UberGIVING: Tillsammans gör vi skillnad

Med årets UberGIVING vill vi göra det enklare att engagera sig i en mer öppen och välkomnande stad för våra nyanlända. Gör skillnad du också, boka UberWELCOME nu på lördag den 10 december.