10 brașoveni, 10 povești și tot atâtea motive pentru care aleg Uber

Pasagerii Uber sunt oameni foarte diferiți: tineri, părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, profesioniști, sportivi. Toți sunt însă în mișcare și au în comun dorința de a ajunge confortabil, convenabil și în siguranță la destinație. Serviciul Uber a devenit operațional în Brașov pe 17 noiembrie și, în doar câteva luni, peste 17.000 de brașoveni au ales să folosească aplicația.

Astăzi vă facem cunoștință cu unii dintre cei mai activi utilizatori din Brașov, pasagerii care au îmbrățișat primii serviciul și continuă să îl folosească și să îl recomande mai departe. 10 utilizatori, 10 povești și 10 motive diferite pentru care aleg Uber pentru a se deplasa în siguranță prin oraș. Te invităm să le citești.

Alexandra (30, Manager Resurse Umane)
Alexandra Tureschi are 30 de ani și este Manager Resurse Umane în cadrul Arvato Services România. A locuit multă vreme în București și a revenit în Brașov recent, alături de familia sa. S-a bucurat când a auzit că serviciul Uber devine disponibil și pe piața din Brașov și crede că vestea a venit la momentul ideal.

Folosesc Uber pentru rapiditate, siguranță și condiții foarte bune de transport în oraș, pentru simplitatea plății (sunt printre persoanele care nu au de obicei cash), dar și a aplicației, care funcționează mereu fără probleme. Am câteva trasee preferate: dimineața către creșa fetiței, Croitoria de Cafea, și apoi biroul din Brașov Business Park. În weekend folosim Uber pentru a ajunge în centrul orașului, fără să ne încurce lipsa locurilor de parcare. Am avut parte numai de experiențe plăcute în călătoriile cu Uber!”, ne povestește Alexandra.

Áron (41, consultant în nutriție)
Török Áron este brașovean și este consultant de nutriție și stil de viață sănătos, alături de soția sa. Sunt oameni activi, mereu în mișcare, și au o singură mașină în familie. Au folosit pentru prima dată Uber în București și s-au bucurat când au auzit că serviciul va deveni activ și în Brașov. Ca urmare, au fost printre primii pasageri care au utilizat serviciul în oraș.

Am avut experiențe pozitive cu Uber în București și în alte orașe din lume! Surpriza a fost că Uber s-a lansat în Brașov chiar de ziua mea. Îmi place faptul că pot să ofer un rating șoferului partener și că el îmi poate da, la rândul său, un calificativ. Consider că astfel se formează, în timp, o comunitate sănătoasă, în care șoferul mă salută cu zâmbetul pe buze, iar eu știu că pot conta pe ei, indiferent de vreme. Bine ai venit Uber în Brașov, simt că vom fi prieteni buni!”, spune Áron.

Alexandru (29, angajat în retail)
Alexandru Robu are 29 de ani și a locuit în România până în 2012, când s-a mutat în Kuweit, unde lucrează în retail pentru un brand din Anglia. Vine însă des acasă din cauza unor probleme de sănătate și a unei operații efectuate recent. De fiecare dată, alege Uber pentru a se deplasa confortabil și în siguranță prin oraș. Îi plac tehnologiile care îmbunătățesc calitatea vieții și, ca urmare, a călătorit cu Uber și în Brașov, încă din prima zi în care serviciul a fost introdus.

Merg cu Uber pentru că este simplu, eficient, rapid și pot plăti folosind cardul meu bancar, direct din aplicație, fără să am nevoie de numerar! Uber m-a ajutat să ajung la doctor pentru control: m-am deplasat mai ușor în mașinile spațioase, curate, care mi-au oferit un confort sporit. Datorita Uber am ajuns la bunicii mei la timp, la notar cu 5 minute înainte de a se închide, la întâlnirile în oraș cu prietenii. Cu Uber ajung mereu la destinație, la timp și fără surprize neplăcute!”, ne-a povestit Alex.

Andrei (18, elev)
Elev în clasa a 12-a la liceul Emil Racoviță din Brașov, Andrei Plăiașu are 18 ani și a început să folosească aplicația Uber din curiozitate: a văzut o știre despre Uber la televizor și voia să înțeleagă ce este și cum funcționează. Și-a făcut cont și a comandat o mașină, iar prima sa cursă l-a convins.

Aleg Uber pentru că șoferii sunt prietenoși și amabili, pentru că mașinile sunt bune, îngrijite, iar prețul este convenabil. Știu că vor apărea și alte opțiuni de produse și abia aștept ca acestea să devină disponibile în orașul meu”, spune Andrei.

Andrei (31, Project Manager)
Pasionat de călătorii și tehnologie, Andrei Zapodeanu este coordonatorul unei echipe de manageri de proiecte în Ipsos Interactive Services Brașov. A început să folosească Uber pentru că este un serviciu comod și la îndemână.

Folosesc Uber pentru a mă deplasa indiferent de destinația din oraș. Pornesc aplicația și aleg destinația foarte ușor, primesc din prima estimarea de preț și de timp, iar la sfârșit nu am grija banilor mărunți sau a restului pentru că plata se face direct din aplicație, folosind cardul. Un plus vine și de la serviciul de suport – am avut nevoie să apelez la acesta și situația s-a rezolvat prompt”, ne explică Andrei.

Claudia (21, baby-sitter)
Claudia locuiește în Brașov de doi ani și jumătate, iubește copii și, la doar 21 de ani, este baby-sitter la o familie brașoveană. Tot activitatea de baby-sitter a dus-o în Qatar – Doha, unde a descoperit și serviciul Uber.

Am mers cu Uber în Doha pentru că nu aveam alt mijloc de transport dacă voiam să ies în oraș. Auzisem și înainte de Uber, dar nu fusesem nevoită să îl folosesc. Este un serviciu simplu și practic: apeși un buton și un șofer partener ajunge la tine! Am fost cel mai fericit om de pe pâmânt când am auzit că Uber ajunge la Brașov: l-am folosit a doua zi și îl folosesc și astăzi, cu mare încredere. Uber îmi simplifică viața!”, ne spune Claudia.

Dana (31 ani, fondator companie de jocuri)
Originară din Brașov, Dana Gheza lucrează în industria jocurilor video pe partea de publishing și analiză de date. A locuit timp de 7 ani în Copenhaga, acolo unde a descoperit și Uber – atunci alegea serviciul pentru a se deplasa prin oraș de fiecare dată când nu mergea cu bicicleta.

Aleg Uber în Brașov pentru că nu trebuie să vorbesc la telefon pentru a comanda o mașină, pentru că nu mă stresez dacă am sau nu mărunt, iar sistemul de rating asigură calitatea serviciilor. În plus, pot folosi aplicația în orice țară atunci când călătoresc!”, spune Dana.

Lucian (21 de ani, student și antreprenor)
Dinamic, activ, plin de viață. Așa se descrie Lucian, o persoană căruia îi place să descopere mereu lucruri noi și să persevereze pentru a ajunge printre cei mai buni în ceea ce și-a propus. Este student la UNITBV, secțiunea Autovehicule Rutiere, iar în timpul liber se ocupă de administrarea propriei firme, un depozit de anvelope.

Călătoresc cu Uber pentru că îmi place confortul și simplitatea acestui serviciu, nu am nevoie de numerar și este sigur. În plus, în cazul în care îți uiți ceva în mașină, poți lua legătura cu șoferul pentru a recupera obiectul pierdut rapid”, povestește Lucian.

Ștefan (16 ani, elev)
Pasionat de fotografie, Ștefan Ciubotaru este elev la Liceul Nicolae Titulescu din Brașov și unul dintre primii (și cei mai tineri) utilizatori ai serviciului în Brașov.

Am ales să folosesc Uber pentru că pot comanda cu ușurință o mașină, iar plata se efectuează folosind cardul. În plus, mașinile de pe platforma Uber oferă un nivel ridicat de calitate și confort pasagerilor, iar prețul este convenabil.”, explică Ștefan.

Valentin (38 ani, programator)
Valentin Diniță lucrează în Brașov ca technical project lead pentru o companie multinațională din industria de software și face parte din majoritatea, care după ce a experimentat Uber, nu a mai ales altceva.

Pentru mine Uber a venit cu un Businss Class la un preț mai mic decât Economy Class. Și nu mă refer aici la calitatea mașinii, ci la toate serviciile mai mult sau mai puțin vizibile. Îmi place Uber pentru că nu trebuie să am banisau cardul bancar la mine pentru a putea călători; mașinile sunt confortabile și curate; sistemul de rating impune un respect deosebit între client și șofer; eventualele probleme sunt rezolvate rapid și profesional; ai acces la un istoric complet al curselor și poți descărca factura fiscală pentru fiecare dintre ele; Ofertele speciale în momentele importante denotă o atenție și un respect deosebit față de clienți. Fetița mea de 6 ani, Evelyn Anastasia, a devenit și ea fană Uber după ce am călătorit prima oară împreună!”, povestește Valentin.

Dacă nu ai încercat Uber până acum, fă-ți cont pe Uber.com/App, introdu codul promoțional TopBrasov, și prima ta cursă este gratuită, în limita a 25 de RON. Iar dacă vrei să câștigi venituri suplimentare conducând propria mașină, înscrie-te ca partener Uber în Brașov!