Uber Oud & Nieuw 2013

Oud & Nieuw 2013

 

Beste Uberaars!

Oud & Nieuw staat voor de deur, en Uber zorgt er die nacht ook voor dat je betrouwbaar en in stijl door Amsterdam verplaatst kan worden. Het gaat om een ​​buitengewone avond en Ubers zullen prijziger zijn dan normaal, dus hier zijn een paar tips om in gedachten te houden:

Flexibel Tarief

Flexibele tarieven zijn van kracht voor Oudjaarsavond en -nacht. De tarieven zullen automatisch omhoog geschroefd worden om het aantal auto’s op de weg optimaal te houden tijdens de piekuren – en loopt automatisch weer af wanneer er genoeg auto’s op de weg zijn. We doen dit om ervoor te zorgen Uber altijd voor een betrouwbare rit naar huis kan zorgen, zelfs tijdens Oud & Nieuw! Voor meer informatie over Flexibele Tarieven, zie de Q&A aan het einde van deze blog.

Geen verrassingen

Om ervoor te zorgen dat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan, hebben we er hard aan gewerkt om duidelijke prijsmeldingen te geven wanneer de prijzen stijgen en flexibele tarieven van toepassingen zijn.

  1. Je zult in staat zijn om het tarief in te schatten voor je een rit aanvraagt (alleen op iPhone).
  2. Alle Uberaars moeten het aangepaste tarief accepteren voordat een auto geboekt kan worden.
  3. Wanneer de flexibele tarieven écht hoog beginnen te worden, passen we onze eigen blaastest toe in de app.

Zie screenshots van hoe Flexibele Tarieven eruit zien in de Uber app.

Doe je gordel om

Flexibele Tarieven tijdens Oud & Nieuw 2012 zijn niet voor de ‘faint of heart’. Gemiddeld zal de prijs ongeveer 2x de normale tarieven bedragen, tijdens de drukste tijden (00:30 uur tot 02:45), maar bij extreme drukte kan een Uber je MINSTENS €50 kosten, nog voor de tijd- en kilometerstand afgerekend zijn! Het blijven chique limousines met top privé-chauffeurs: Uber zorgt ervoor dat je je op Oudejaarsavond betrouwbaar en  in stijl door Amsterdam kan verplaatsen!

De beste tijden om te Uberen

De duurste tijden om te Uberen zijn van 20:30-21:45 en 00:30-02:45. De beste tijden om een ​​Uber te nemen tijden Oud & Nieuw is vóór 19:00, van 22:00-00:10 en na 03:00.

Flexibele tarieven 2012

Wees voorzichtig en alvast een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

Niek

Head of the Netherlands

 

Flexibel Tarief – Veelgestelde Vragen

Q: Waarom passen jullie Flexibele Tarieven toe?

Uber wil ervoor zorgen dat er altijd een betrouwbare en veilige rit naar huis beschikbaar is – zelfs tijdens oudjaarsavond. Met flexibele tarieven krijgen we veel meer auto’s en chauffeurs de weg op en dus een aanzienlijke verhoging van het aantal ritten tijdens de drukste avond van het jaar.

Q: Hoe werkt het precies?

Als er niet genoeg auto’s beschikbaar zijn voor iedereen die een Uber nodig heeft, wordt de prijs automatisch verhoogd. Zodra er dan weer genoeg auto’s beschikbaar zijn voor iedereen zakt de prijs meteen weer. In het afgelopen jaar hebben we uitgebreid kunnen testen en ondervinden hoe belangrijk flexibele tarieven zijn voor het beschikbaar en betrouwbaar houden van de Uber service. Op deze manier kunnen we continu genoeg chauffeurs voor langer op de weg houden.

Q: Hoe maken Flexibele Tarieven Uber betrouwbaarder?

Wanneer er een tekort is in het aanbod wordt de prijs automatisch verhoogd en creëren we een stimulans voor chauffeur op de weg op te gaan. De prijs blijft toenemen totdat er genoeg auto’s zijn om aan de huidige vraag te voldoen. Ervan uitgaande dat we tarieven snel genoeg bijstellen om gezonde toevoer van chauffeurs te behouden, zullen er altijd Ubers beschikbaar blijven.

Q: Taxi’s passen meestal hun tarieven helemaal niet aan. Waarom doet Uber dit wel?

Op de drukste avonden kan het bijna onmogelijk worden om een ​​taxi te krijgen. Dit is omdat er een vast aantal taxi’s rondrijdt in de meeste steden, en er is vast tarieven gelden voor die taxi’s. Er zullen nauwelijks meer taxi’s rondrijden tijdens Oud & Nieuw dan op een typische doordeweekse avond. Dat is de reden dat mensen vast komen te zitten in de stad tijdens oudjaarsavond. Wanneer de prijs oplopen wanneer er een tekort is aan auto’s, zullen chauffeurs naar buiten komen om ritten te pakken. Het is natuurlijk waar dat de ritten hierdoor duurder zullen zijn, maar dit maakt Uber ook de veiligste en betrouwbaarste manier om van A naar B te komen tijdens Oud & Nieuw. Uiteraard rijden er ook reguliere taxi’s tijdens deze nacht, en je kan altijd je geluk beproeven met een ritje, maar ze zullen een stuk moeilijker te krijgen zijn en minder betrouwbaar zijn dan een Uber.

Q: Hoe weten Uber klanten wat de prijs zal zijn voor hun rit?

  • Prijzen wordt altijd duidelijk weergegeven in de app voor je bestelt. Wanneer flexibele tarieven van kracht zijn, wordt elke gebruiker attent gemaakt op de prijswijzigingen.
  • Daarbij moet elke gebruiker het flexibele tarief en aangepaste prijs bevestigen om een ​​rit aan te vragen.
  • Schat het tarief in via het bevestigingsscherm om een ​​preciezere indruk te krijgen van de verwachte kosten voor je rit.
Featured articles

5 Times You’ll Need To Order UberEATS This Semester

Whether you’re a freshman or a senior headed back to campus this fall, one thing is certain—you’ll need to eat. And there is nothing worse than being limited to questionable cafeteria food or taking a chance on expired leftovers in the back of the fridge. The best news? UberEATS is expanding to 30+ major college campuses by the end of the year, from Penn State to LSU to Boise State. Since we want you to focus on what you love about college and not worry about your next meal, we’re predicting the 5 times you’ll need to order UberEATS this semester.

Get a Taste of the World: UberEATS is in 100+ Cities

We are excited to surpass the 100th city mark by welcoming two Brazilian cities, Rio de Janeiro and Belo Horizonte, to the UberEATS family. From Atlanta to Warsaw, people have truly embraced this easy and reliable way to discover the food they love at the push of a button. Whether that’s an Indian inspired samosa, a good old-fashioned American burger or Vietnamese pho, people in 27 countries are using UberEATS to get a taste of the world’s flavors at the push of a button.

Uber for Business now makes it easy to give your customers a ride

We’re excited to expand the Uber for Business platform beyond business travel, to include a world-class customer transportation solution, Uber Central. With Uber Central, organizations of all shapes and sizes can now easily provide on-demand, door-to-door transportation for their customers, clients, and guests.