In-app navigatie

ACHTERGROND

Een veel gevraagde functionaliteit voor de Uber partner app is navigatie. Partners kunnen hierdoor makkelijker gebruikers vinden, en sneller en efficiënter naar de plaats van bestemming brengen! Onze engineers hebben een navigatie ingebouwd in de partner app die jij vanaf vandaag kan gebruiken!

HOE EN WAT?

Ophalen van de gebruiker: Op het moment dat jij een rit hebt geaccepteerd krijg jij linksboven een nieuwe optie te zien: ‘NAVIGEER‘ (hieronder: ‘NAVIGATE’). Als je hier op drukt navigeert de app jou naar de locatie waar de gebruiker heeft besteld.

Wegbrengen van gebruiker: als de gebruiker in de auto zit en je start de rit, verschijnt er bovenin een balk waarin jij het eindadres kan invoeren. Als je het adres hebt ingevuld, krijg je wederom de ‘NAVIGEER‘ optie te zien. Gebruikers kunnen tijdens het bestellen ook al hun eindbestemming invoeren, dan hoef jij alleen maar op ‘NAVIGEER’ te drukken en de navigatie leidt je dan naar de ingevoerde bestemming. Wil jij de navigatie uitzetten? Druk dan op linksboven op ‘OVERZICHT’ (hieronder: ‘OVERVIEW’)

 

In-app navigatie - Uber partner app

PRO TIP: Heeft een gebruiker de eindbestemming al ingevuld? Controleer dan of dit het juiste eindadres is. Soms bedenkt iemand zich en wil hij/zij toch naar een andere locatie!