Heeft U Een Wagen? Wordt Een Uber Partner!

uber_cta

Wie zijn wij

Uber is een applicatie op basis van geolocalisatie die bestuurders in contact brengt met potentiële passagiers. Uber is aanwezig in meer dan 300 steden en 50 landen wereldwijd, en is nog altijd in volle expansie. Bestuurder worden op het Uber platform geeft u de mogelijkheid om in alle eenvoud uw inkomen aan te vullen en een deel van de vaste kost van uw voertuig te dekken. U gaat online wanneer u wil, zonder enige verplichting wanneer u moet rijden. Uber is de ideale optie voor iedereen die graag passagiers vervoert en over een wagen beschikt die aan alle eisen voldoet.

Wat moet je zeker weten

  • WERK WANNEER U WIL : U heeft enkel tijd na uw voltijdse baan of u werkt liever heel vroeg? Geen probleem, u beslist zelf wanneer u rijdt!
  • BEGIN ONMIDDELLIJK : Schrijf u vandaag nog in en binnen enkele dagen kan u beginnen met rijden.

Voorwaarden

  • U bent minstens 21 jaar oud
  • U heeft uw eigen voertuig met minimaal 4 deuren en een maximum leeftijd van 10 jaar (eerste inschrijving 2005 of later)
  • U heeft een geldig rijbewijs sinds meer dan 3 jaar en een voertuig verzekerd op uw naam
  • U rijdt graag met de wagen en kijkt er naar uit nieuwe mensen te ontmoeten

Wat is jouw rol

Wij zijn op zoek naar bestuurders die partner willen worden op ons netwerk en de steeds groter wordende groep van gebruikers wil vervoeren. Om in aanmerking te komen heb je een blanco bewijs van goed gedrag en zeden nodig, aangenaam zijn in de omgang en een wagen hebben die aan alle eisen voldoet. Zodra we jou geactiveerd hebben op ons netwerk, kan je in contact komen met gebruikers. Zij vragen een ritje aan via hun smartphone, jij gaat hen ophalen en afzetten op hun bestemming. Alhoewel niet vereist, kan een eerdere ervaring met het bedienen van klanten, zoals horeca, verkoop, afgevaardigde, enkel in uw voordeel werken. Dit is een perfecte opportuniteit voor mensen die op zelfstandige basis deeltijds iets willen bijverdienen.

Deze advertentie is niet voor een arbeidscontract, maar voor zelfstandige partners (in bijberoep) op het Uber platform.
uber_cta