uberPOP; verdien €300 dit weekend!

uber_cta

Wij zijn we

Je kan alle info vinden op http://startmetuber.nl/informatie-over-uberpop, of je daar direct aanmelden! Je kan ook altijd meer informatie vinden op onze Facebook pagina: http://www.facebook.com/uber. We accepteren voor beperkte tijd nieuwe uberPOP partners in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht!

Wat je moet weten

  • VERDIEN DIRECT GOED: Je kan in je eerste weekend met gemak meer dan €300 verdienen! uberPOP partners die nu op het platform actief zijn, verdienen minstens €100 voor een dag werk. De beste uberPOP partners verdienen wel €200 per dag!
  • FLEXIBEL & VRIJBLIJVEND: Bepaal je eigen tijden! In- en uitschrijven is kosteloos en je zit nergens aan vast; je kunt starten en stoppen wanneer je wilt. Je krijgt elke week uitbetaald; het systeem van Uber handelt alle betalingen voor je af. Ga online wanneer je wilt en krijg direct werk: ‘s ochtends, ‘s avonds of in het weekend. Wij adviseren je wanneer er het meeste geld te verdienen valt!

Voorwaarde

  • Je bent tenminste 21 jaar oud
  • Je hebt een 4 deurs auto uit 2005 of nieuwer
  • Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van je rijbewijs
  • Je bent vriendelijk en bepaalt graag je eigen werktijden

Wat ga je doen

Uber is op zoek naar chauffeurs die in hun eigen auto passagiers van A naar B rijden. We zijn op zoek naar enthousiaste personen die in het bezit zijn van een rijbewijs en de beschikking hebben over een 4 deurs auto uit 2005 of nieuwer. Op http://startmetuber.nl/informatie-over-uberpop/ kun je precies lezen wat nodig is om te starten. Je kunt met een paar dagen starten met geld verdienen. Je zit nergens aan vast, je kunt zelf bepalen wanneer en waar je wilt rijden.

Deze advertentie is bestemd voor zelfstandigen. Je bent niet in dienst bij Uber.
uber_cta