UberPITCH – Sådan her fungerer det

Uber kalder alle iværksættere, selv-startere og start-up krigere – dit store break kommer nu! I en begrænset periode, vil Uber tilbyde iværksættere på tværs af 36 byer og 22 lande muligheden for at pitche til nogle af regionens bedste business brains – bare med et klik.

UberPITCH er et samarbejdsprojekt, der fremmer innovation inden for det lokale startup samfund ved at give iværksættere de ressourcer, de behøver for at accelerere væksten i deres ventures. 

Vi samarbejder med tre fantastiske partners:

  • Martin Thorborg er serieiværksætter og har været med til at starte 30 virksomheder heriblandt Jubii, Amino.dk, Ageras og det gratis regnskabsprogram Dinero, hvor han i dag er direktør. Han har lavet mere end 600 videoer med gode råd til iværksættere og har en stor passion for at hjælpe små virksomhedsejere godt på vej.
  • Jakob Mikkel Hansen er Managing Partner og Co-Founder hos HippoCorn sammen med Morten Lund, og Venture Capitalist involveret i bl. a. Infinity and Sons og Capital Aid. Han har arbejdet med finansiering for internationale startups og vækstselskaber (Bl.a. Downtown, Billetto og Nova Founders) og har været medstifter af 10+ selskaber.
  • Bjarke Staun-Olsen startede i 2008 et af Danmarks mest succesfulde fintech virksomheder, som bruger AI til at analysere de finansielle markeder. I dag arbejder han på investeringsteamet i den svenske milliardfond Creandum, som investerer i de bedste startups i Nordeuropa.

Den 31 maj kan Uber brugere i København anmode om en UberPITCH tur med en investor i bilen. Deltagerene vil få syv minutter til at pitche deres opstart idé og derefter syv minutter med uvurderlig feedback.

 


DIT STORE BREAK KOMMER NU!


 

  • Download Uber app’en og opret en konto. Hvis du bruger promokoden UBERPITCHDK så får du din første tur gratis op til 150kr.
  • Insend din pitch her senest den 30 maj kl 12:00.
  • Hvis din idé bliver udvalgt, vil du modtage en email den 30. maj med instruktioner om hvordan du aktiverer din deltagelse i UberPITCH.
  • Game time! Bestil din UberPITCH den 31 maj.

Hvis du ikke sikrer dig en pitch i første forsøg, så prøv igen! Turene er gratis og vil starte og slutte på din opsamlings lokation. Der kan kun anmodes om ture i København.

Regler og betingelser her.

Fremhævet artikler

Vi afliver de 12 mest almindelige myter

Uber nævnes ofte i medierne, noget er rigtigt og noget forkert. En livlig debat er en god ting, vi synes bare den bør være baseret på fakta. Derfor har vi lavet en lille oversigt over de mest gængse myter. “Bilerne er små og dårlige” “Chaufførerne betaler ikke skat” “Chaufførerne bliver ikke tjekket” “Man ved ikke […]

Uber sænker priserne i København

Alle byer har travle perioder og tidspunkter, hvor tingene kører lidt langsommere. Gaderne tømmes, når befolkningen rejser på sommerferie, og når det bliver koldt og mørkt, foretrækker mange at hygge på sofaen i stedet for at trodse kulden. Uanset hvad byens rytme er, kan det være mindre attraktivt at være partner chauffør, når der bliver […]

Uber vil dele skatteoplysninger med de danske skattemyndigheder

Da Uber blev grundlagt tilbage i 2009, var det som svar på et simpelt spørgsmål: hvordan kan man få et lift ved et tryk på en knap? På det tidspunkt var smartphones kun et par år gamle og ingen havde en idé om, at en service som Uber kunne forbedre transport så drastisk. Siden da, […]