Uber sænker priserne i København

Alle byer har travle perioder og tidspunkter, hvor tingene kører lidt langsommere. Gaderne tømmes, når befolkningen rejser på sommerferie, og når det bliver koldt og mørkt, foretrækker mange at hygge på sofaen i stedet for at trodse kulden. Uanset hvad byens rytme er, kan det være mindre attraktivt at være partner chauffør, når der bliver stille.
Gennem årene har vi erfaret, at en reducering af priserne for passagerne er en effektiv måde at hjælpe partner chaufførerne til flere ture. Det er derfor, at raterne på uberPOP i København reduceres med 16% fra på torsdag.

 

screen-shot-2016-10-10-at-17-18-38

 

screen-shot-2016-09-30-at-18-09-25

Højere efterspørgsel betyder, at partner chaufførerne får mere tid med passagerer i bilen, mindre ventetid og derfor også flere penge. Det er præcis, hvad der skete, da vi reducerede prisen i New York, London og Prag tidligere i år. Stigningen i efterspørgsel betød, at udbetalingen til partner chaufførerne på Ubers platform også steg på trods af de lavere priser.

 

screen-shot-2016-10-10-at-17-21-52

 

Udover prisændringen introducerer vi også uberSELECT: En ny funktion der giver partner chauffører med bedre biler mulighed for at blive belønnet for højere ejerudgifter. Med SELECT kan passagerer forvente den samme høje service men i bedre og nyere biler. Det er ideelt til situationer, hvor bedre biler virkelig betyder noget som f.eks en tur til lufthavnen, et vigtigt møde eller en særlig aften.

Mennesker i titusindvis over hele København bruger allerede Uber til at komme fra A til B. For os handler det om at sikre, at Uber altid er den prisvenlige transportmulighed, og vores erfaring viser os, at vi kan opnå dette samtidig med, at Uber giver den største økonomiske fordel til partner chaufførerne.

Det er vigtigt, at Uber forbliver en attraktiv mulighed for partner chaufførerne. Uden dem kan vi ikke hjælpe med at holde København i bevægelse. Vi tror på, at disse ændringer vil hjælpe, men imens byen tilpasser sig de nye priser, indfører vi også perioder med en minimumsudbetaling til chaufførerne. Og skulle vi erfare at udbetaling til partner chauffører ligger under forventning, vil vi revurdere den nye prisændring.

Uber ønsker at kunne tilbyde alle en nem, sikker og prisvenlig tur ved et tryk på en knap. Med disse ændringer tror vi på, at vi kan give endnu flere mennesker i København muligheden for at lade bilen stå og bruge Uber appen til at komme frem.

Uanset hvor du skal hen, håber vi at kunne hjælpe dig på vej.

Fremhævet artikler

Vi afliver de 12 mest almindelige myter

Uber nævnes ofte i medierne, noget er rigtigt og noget forkert. En livlig debat er en god ting, vi synes bare den bør være baseret på fakta. Derfor har vi lavet en lille oversigt over de mest gængse myter. “Bilerne er små og dårlige” “Chaufførerne betaler ikke skat” “Chaufførerne bliver ikke tjekket” “Man ved ikke […]

Uber vil dele skatteoplysninger med de danske skattemyndigheder

Da Uber blev grundlagt tilbage i 2009, var det som svar på et simpelt spørgsmål: hvordan kan man få et lift ved et tryk på en knap? På det tidspunkt var smartphones kun et par år gamle og ingen havde en idé om, at en service som Uber kunne forbedre transport så drastisk. Siden da, […]