Da UN Women + Uber = a Vision for Equality

I 1995 tog verdens ledere, på opfordring af FN, til Beijing for at udarbejde en hidtil uset plan, der skulle fremme ligestilling mellem kønnene og styrke kvinders selvstændighed overalt i verden.

I dag, på 20-årsdagen for Beijing-erklæringen, er vi stolte af at kunne annoncere, at vi har iværksat et nyt globalt partnerskab med UN Women, der har til formål at styrke økonomiske muligheder for kvinder. Som en del af vores engagement til denne sag vil Uber skabe 1.000.000 arbejdspladser for kvindelige chauffører på Uber platformen i 2020.

I dag lancerer UN Women og Uber et partnerskab, der fokuserer på vores fælles vision om ligestilling og styrkelsen af kvinder overalt i verden.

Vi vil investere i langsigtede programmer i de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder. Gennem samarbejdet forpligter Uber sig til at skabe 1.000.000 jobs for kvinder globalt på Uber-platformen i 2020.

Deltag i samtalen og hjælp med at sprede UN Women’s budskab om økonomisk styrkelse af kvinder.

Denne vigtige opgave løses kun, når alle kvinder har direkte adgang til sikre og retfærdige indtjeningsmuligheder. Vi ser frem til et partnerskab, hvor UN Women og Uber sammen vil lede udviklingen af disse muligheder over hele verden.

Vi vil løbende komme med opdateringer på vores indsats.

Med venlig hilsen,

Phumzile Mlambo-Ngcuka
Executive Director, UN Women
Travis Kalanick
CEO, Uber