Uber houdt van Amsterdam

uber amsterdam

Uber houdt van Amsterdam

uber amsterdam

Uber is meer dan drie weken officieel live in Amsterdam en de eerste reacties van de nuchtere Hollander zijn geweldig positief. Een luxe auto met privé chauffeur voor de prijs van een taxi plus fooi is ook niet iets om lang over na te hoeven denken. Het is geweldig om te zien hoe Amsterdammers enthousiast worden van onze uiterst charmante chauffeurs, de meest geweldige auto’s en alle luxe aan boord. Onze chauffeurs worden op hun beurt weer enthousiast van de goede beoordelingen die ze in ruil daarvoor krijgen. Een win-win situatie!

Launch day: Uber bij EenVandaag

Vanaf de officiële lancering hebben we veel aandacht gekregen van de landelijke pers. EenVandaag heeft ons een mooie kans gegeven uit te leggen hoe wij binnen de Amsterdamse vervoersmarkt passen. De uitzending kan je hier bekijken. Daarnaast hebben ook de Telegraaf, NU.nl, Spits en vele andere kranten en websites geschreven over deze nieuwe ervaring om je van A naar B te brengen.

Een volwaardig alternatief voor fietsen en rondvaartboten

Amsterdam stond altijd bekend om fietsen en rondvaartboten. Wij voegen Uber aan dit rijtje toe als een volwaardige manier om je door Amsterdam te verplaatsen. We zien Amsterdammers zonder veel pijn en moeite hun fiets verruilen voor een verlengde S-klasse of A8. En dat werkt verslavend, weten wij uit ervaring. Nooit meer de strijd aan met de wind, maar heerlijk achterin met een krant en een drankje. Nooit meer checken op Buienradar of het regenpak mee moet, maar lekker op de verwarmde achterbank.

Vraag voordat we er waren

We wisten dat er vraag was voor we Amsterdam op hebben gezet. Na Parijs en Londen is Amsterdam de derde stad in Europa. We hebben specifiek voor Amsterdam gekozen vanwege het internationale en ondernemende karakter van de stad – Nederlanders zijn altijd te paaien voor een verfrissende aanpak en zijn niet bang om iets nieuws te proberen. Daarnaast was al voordat we er waren duidelijk dat er in Amsterdam vraag is naar Uber. Verschillende klanten hebben, voordat de service in Amsterdam is opgezet, via de Uber app een privé chauffeur proberen te bestellen in Amsterdam.

De beste chauffeurs ter wereld

En dan zijn er nog de chauffeurs. Een ding is duidelijk: Amsterdam heeft simpelweg de beste chauffeurs. Al onze klanten geven de chauffeur na de rit een beoordeling (1-5 sterren) en onze chauffeurs scoren gemiddeld een 4.8. Een geweldige score! En dit is niet voor niets. Ze staan naast de voordeur met een paraplu wanneer het regent, houden de deur voor je open, zorgen voor een drankje achterin en helpen je graag met je koffers naar de vertrekhal op Schiphol.

Help ons om Uber te verspreiden

Vele Amsterdammers hebben Uber al weten te vinden. We willen alleen nog veel meer mensen Uber laten ervaren. Help ons Uber te verspreiden! Via de app kan je Uber makkelijk delen met je vrienden en familie. Iedereen krijgt dan van jou €10 korting op hun eerste Uber. Zodra zij hun eerste Uber pakken, krijg jij €10 in Uber credits.

 

Featured articles

Uber for Business now makes it easy to give your customers a ride

We’re excited to expand the Uber for Business platform beyond business travel, to include a world-class customer transportation solution, Uber Central. With Uber Central, organizations of all shapes and sizes can now easily provide on-demand, door-to-door transportation for their customers, clients, and guests.

UberEATS: Using technology to build a reliable food delivery experience

A little over a year ago, we set out to put a new spin on an old classic–make reliable food delivery available at the tap of a button. Back then, we started by offering food in the UberEATS app from 1,000 pioneering restaurant partners in four cities. And today, more than 40,000 restaurants globally–from poke shops to pasta spots–are sharing food with customers through UberEATS. With a growing restaurant community comes more choices and more complexity. So we’re cooking up features to continue to make UberEATS easy and reliable. Here is a taste–

Let’s take care of each other

This flu season, we’re delivering free flu-fighting care packages across the country. When you receive a pack, you’ll have the option to request a free flu shot from a registered nurse–for up to 5 people.