UberBLACK/LUX – Pro Tips Voor 5 Sterren

We hebben aan een aantal van de hoogste gewaardeerde partners gevraagd wat zij doen om een hoge rating te halen. Hier tref je hun PRO tips om ook 5 sterren te halen:

 • “Ik zorg dat ik altijd een schoon overhemd draag en een nette das. Ik heb 2 pakken en draag ze om de dag; elke maand breng ik ze naar de stomerij. Zodat ze fris zijn en niet gekreukt.”
 • “Als ik ga werken, zorg ik dat ik heb gedoucht en geschoren ben. Een verzorgde uitstraling werkt prettig en straalt ook professionaliteit uit naar mijn klant.”
 • “Voordat ik begin met rijden, maak ik mijn auto schoon: stofzuigen en door de wasstraat.”
 • “Ik heb mijn tariefkaarten laten plastificeren net zoals mijn vergunningsbewijs. Als ik dan op de standplaats wil staan, kan ik ze makkelijk bij mijn raam schuiven en heb ik geen lelijke plakband of hoesjes op mijn raam ritten.”
 • “De meeste ritten zijn met 1 of 2 klanten, daarom zorg ik er altijd voor dat de passagiersstoel naar voren geschoven is en ook een stuk naar voren is geklapt. Mijn gasten kunnen dan lekker hun benen strekken.”
 • Ik open altijd de deuren voor mijn klanten: dit is onderdeel van mijn vak en zo kan ik gelijk de naam controleren van de gebruiker, en weet ik gelijk wat voor ‘n soort vlees ik in de kuip heb.”
 • “Op het moment dat ik voor mensen de deuren open, vraag ik gelijk naar hun voornaam: “Wat is uw voornaam?“. Ik heb wel eens de verkeerde persoon meegenomen omdat ik niet naar de naam vroeg. Ik kreeg toen niets betaald en was een uur tijd kwijt (tijdens surge). Daarom vraag ik altijd naar de voornaam.”
 • “Water koop ik altijd bij de groothandel. Ik krijg dan een goede factuur [voor de boekhouder] en zij hebben daar van die kleine lage flesjes, die blijven goed staan in mijn bekerhouders in de middenarmsteun.”
 • “Na een rit controleer ik altijd de achterbank op verloren spullen of viezigheid, zo houd ik mijn auto schoon en hoef ik niet terug te rijden om verloren voorwerpen terug te brengen. Bovendien krijg ik dan altijd een 5 sterren beoordeling als ik iets ontdek dat een klant vergeet.”
 •  “Als ik aan het rijden ben zet ik Sublime FM aan, maar niet te hard. Sommige mensen willen rust aan hun hoofd tijdens een ritje. Ik wil ze die rust ook geven. Als ik naar huis rijd, zet ik mijn eigen muziek op, om te ontspannen.”
 • “Ik start de rit pas [op de app] als ik de eindbestemming in mijn GPS heb ingevoerd. Ik heb een keer de rit gestart toen de gebruiker nog niet in de auto zat, en toen kreeg ik een 1 sterren rating van de gebruiker, omdat ze niet wist hoelang de rit al aan stond.”
 • “De navigatie in de Uber app houdt geen rekening met trambanen. Ik rijd daarom meestal een andere kortere route. Klanten willen graag goedkoop rijden, daarom kies ik altijd de kortste route.”

Heb jij vragen over hoe we jou kunnen helpen om je rating te verbeteren? Stuur ons dan een mail op support@uber.com

Featured articles

Get a Taste of the World: UberEATS is in 100+ Cities

We are excited to surpass the 100th city mark by welcoming two Brazilian cities, Rio de Janeiro and Belo Horizonte, to the UberEATS family. From Atlanta to Warsaw, people have truly embraced this easy and reliable way to discover the food they love at the push of a button. Whether that’s an Indian inspired samosa, a good old-fashioned American burger or Vietnamese pho, people in 27 countries are using UberEATS to get a taste of the world’s flavors at the push of a button.

Uber for Business now makes it easy to give your customers a ride

We’re excited to expand the Uber for Business platform beyond business travel, to include a world-class customer transportation solution, Uber Central. With Uber Central, organizations of all shapes and sizes can now easily provide on-demand, door-to-door transportation for their customers, clients, and guests.

UberEATS: Using technology to build a reliable food delivery experience

A little over a year ago, we set out to put a new spin on an old classic–make reliable food delivery available at the tap of a button. Back then, we started by offering food in the UberEATS app from 1,000 pioneering restaurant partners in four cities. And today, more than 40,000 restaurants globally–from poke shops to pasta spots–are sharing food with customers through UberEATS. With a growing restaurant community comes more choices and more complexity. So we’re cooking up features to continue to make UberEATS easy and reliable. Here is a taste–